fbpx
Entry-header image

Informace a podmínky

  1. Účelem této služby je poskytnout zájemcům o ubytování podrobné informace o možnosti objednání pronájmu apartmánů, námi prověřených, spolehlivých pronajímatelů, na základě naší dlouholeté zkušenosti a osobních kontaktech.
  2. Tento web funguje jako prezentace a základní navigace mezi zájemci o ubytování a pronajímateli (majiteli) apartmánů s možností vytvoření rezervace a následné uzavření smlouvy o ubytování.
  3. Platby za rezervace jsou hrazeny bankovním převodem na účet pronajímatelů, kteří jsou řádně registrování Chorvatskými úřady.
  4. Konečné vyúčtování provede pronajímatel zpravidla před skončením Vašeho pobytu a způsobem dle smlouvy o ubytování.
  5. Proces rezervace a uzavření smlouvy
    • Zájemce o ubytování vyplní údaje ve formuláři a po jejich odeslání budete námi  (obvykle do 24 hodin) písemně nebo osobně telefonicky kontaktováni pro ověření a poskytnutí dalších informací o procesu rezervace a uzavření smlouvy, platebních podmínkách, atd.   
    • Odeslání registračního formuláře Vás nezavazuje k platbě.
    • Po potvrzení rezervace pronajímatelem, Vám bude zaslána smlouva o ubytování  s platebními informacemi, obchodními podmínkami a kontaktem na pronajímatele.
    • Zaplacením zálohy bude uzavřena smlouva o ubytování mezi Vámi a pronajímatelem (majitelem apartmánů).
    • Nebude-li uhrazena záloha za rezervaci do 3 dnů, připsáním příslušné částky na účet pronajímatele dle smlouvy, bude rezervace zrušena a termín uvolněn pro jiného zájemce. 
  6. Zaplacením rezervace však naše komunikace s Vám nekončí, ale budeme Vám k dispozici i nadále, pokud budete mít nějaké dotazy nebo budete potřebovat něco upřesnit.

Přejeme Vám příjemný a klidný pobyt na který budete rádi vzpomínat a nás velmi potěší, pokud se na tato krásná místa budete vracet.

Jazyk / language »